Hi Ralph!

Ralph heb je deze week misschien al voor de groep zien staan. Vanaf deze maand sluit hij aan bij het trainersteam.

”Hi allen! Mijn naam is Ralph Slik (24) en ik ben de nieuwe trainer bij CrossFit Noord.

Zelf train ik inmiddels al bijna 2 jaar bij CFN en ik heb onlangs aan mijn eerste wedstrijd meegedaan in Amsterdam, een hele toffe ervaring die zeker naar meer smaakt!

Het leuke aan CrossFit vind ik de vele uitdagingen die de sport met zich meebrengt. Er zijn altijd dingen waar je aan kunt/moet werken. Daarnaast vind ik het functionele aspect van de sport erg leuk. Vele bewegingen komen terug in het dagelijks leven en het uitvoeren van CrossFit draagt dus zijn steentje bij aan het bevorderen van het dagelijks leven.

Zelf doe ik al sinds mijn 4e aan voetbal. Toen ik voor mijn studie Sportkunde in Groningen terecht kwam, kon ik niet meer meedoen met de voetbaltrainingen. Bang om mijn snelheid en explosiviteit kwijt te raken, ben ik op zoek gegaan naar een alternatief om dit te behouden. Na een jaartje fitnessen kwam ik uit bij CrossFit Noord en sindsdien heb ik een gezonde verslaving aan de sport en de box.

Als trainer vind ik het fijn om contact te maken met mensen en ze te helpen met het bereiken van de doelen die zij nastreven.
Ik vind techniek erg belangrijk en probeer tijdens mijn lessen altijd de focus hierop te leggen.

Ik zie er erg naar uit om de wodjes te gaan geven bij CFN en hiermee bij te dragen aan jullie gezondheid! Tot in de box!”