Hallo Yair!

Yair traint nu zelf een jaartje bij CFN en sluit vanaf oktober aan bij het trainersteam.

”Hallo iedereen, mijn naam is Yair Wildeboer (30). Ik heb van mijn 4e tot mijn 21e op hoog niveau gezwommen. In de tussentijd heb ik meerdere sporten beoefend maar nooit dezelfde drive kunnen vinden. Toen CrossFit op mijn pad kwam voelde ik de strijder in mijzelf weer terugkomen :). Ik heb begin dit jaar meegedaan aan de ‘Battle of the North’. Na de wedstrijd was ik gesloopt maar volkomen voldaan :). Ik hou ervan om de strijd met mezelf aan te gaan en het beste uit mezelf te halen.

Ik vind CrossFit zo leuk omdat er progressie wordt geboekt in je fysieke maar ook je mentale fitheid. Naast het sporten zelf is de gezelligheid en positieve sfeer in de box voor mij erg belangrijk.

Als trainer vind ik het belangrijk datĀ iedereen op zijn/haar eigen niveau de sport kan beoefenen. Persoonlijk vind ik de focus op techniek belangrijk en ik zal dan ook mijn uiterste best doen om anderen hierbij te helpen.

Als host zorg ik graag voor een gezellige sfeer en help ik (nieuwe) leden waar nodig, dus kom gerust eens een praatje met mij maken in de box!”