Hallo Thomas!

Vanaf maandag zal Thomas aansluiten bij het trainersteam. Bij deze stelt hij zich aan jullie voor.

”Hoi allemaal, mijn naam is Thomas van Bezouw (32) en vanaf heden zal ik op maandagavond de laatste twee wodjes verzorgen.

Na 2 jaar trainen bij CFN  en dit jaar deelname aan The Nationals vind ik het hartstikke leuk om ook als instructeur aan de slag te gaan in de box.

Mijn achtergrond in CrossFit is nog jong maar in de sportontwikkeling ben ik al wel een tijd actief. Tijdens en na mijn studie aan de ALO heb ik een aantal jaren aan het Instituut voor Sportstudies gewerkt en onder andere de Fit-vakken gedoceerd. Tegenwoordig werk ik alweer een tijd aan het Parcivalcollege Groningen als gymleerkracht. Prachtig om met middelbare scholieren tijdens de gymlessen te onderzoeken wat ieders fysieke kwaliteiten en beweegmotieven zijn!
Sinds een reis naar Nieuw-Zeeland en Australië in 2006 ben ik verknocht geraakt aan rugby en heb ik de sport fanatiek beoefend en hier training in gegeven.

Bij CFN zie ik dat onder de groep deelnemers aan een WOD een grote diversiteit is in ervaring, leeftijd en doelen/wensen. Ondanks de verschillen is er de collectieve drive om samen het snot voor de ogen te werken! Heel gaaf!

Ik zal mijn best doen om je te zien tijdens de WOD, bij te dragen aan jouw persoonlijke doelen en van de wod voor iedereen een toptraining te maken!

Tot in de box!”