Ga mee naar de CrossFit Regionals in Madrid!

 

 

Van vrijdag 2 tot zondag 4 juni strijden de allerbeste CrossFit atleten van Europa en Afrika tegen elkaar om een plek voor de CrossFit Games te bemachtigen. Championship Travel organiseert hier een bijzondere reis naartoe: verblijf in een 3* hotel in het centrum van Madrid, krijg een CrossFit training in één van de boxen in de Spaanse hoofdstad en zie de allerbeste atleten live aan het werk! Ook de retourvlucht van Amsterdam naar Madrid wordt voor je geregeld.

Je stapt op donderdag 1 juni in het vliegtuig, en zult ergens in de middag arriveren in Madrid. De rest van de dag ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt. Op vrijdag 2 juni beginnen de Regionals. Dit event zal duren tot en met zondag 4 juni. Op maandag 5 juni heb je alle tijd om Madrid verder te ontdekken, waarna je op dinsdag 6 juni terug zult keren naar Amsterdam. Hier komt je tegen het eind van de middag/begin van de avond aan.

  • Wat bieden wij jou aan?
  • Retourvlucht Amsterdam – Madrid;
  • 5 hotelovernachtingen in een 3* hotel in het centrum van Madrid;
  • Tickets voor de gehele CrossFit Regionals (2-4 juni)
  • CrossFit training op locatie, verzorgd door één van de boxen in Madrid;
  • Een onvergetelijke ervaring!

De kosten voor de complete reis zijn 499 euro per persoon, inclusief alle bovenstaande onderdelen. Aanmelden doe je door je gegevens op het inschrijfformulier in te vullen. Wij nemen daarna contact met je op omtrent de verdere details van de reis.

Mocht je een dag extra of minder willen verblijven in Madrid dan is dit ook zeker mogelijk. Ook vertrekken vanaf een ander vliegveld is een optie. Op de prijs zal dit enige invloed hebben. Ook in dat geval kun je je naam invullen op het formulier. Wanneer wij contact met je opnemen kun je aangeven hoeveel dagen je precies wilt overnachten in Madrid, en of je vanaf een ander vliegveld wilt vertrekken.

Houdt er alleen wel rekening mee dat het door ons samengestelde programma in verhouding het voordeligst is. Dit in verband met gunstige vliegtijden etc.
Hopelijk tot ziens in Madrid!

Inschrijven kan tot 22 maart.
Inschrijfformulier ligt bij de balie en voor vragen kan je terecht bij Rob of Marinka.

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.