fbpx

Beste leden,

CrossFit Noord heeft als doel om iedereen fit te maken en houden. Hand in hand met veel plezier en uitdaging. Om dit te kunnen blijven realiseren moet ook de box gezond en fit blijven. Dit houdt in dat er voor het eerst in jaren een tariefverhoging zal worden doorgevoerd voor alle leden.

De afgelopen jaren hebben we een grote groei doorgemaakt. Om de beste kwaliteit CrossFit te kunnen blijven geven, zal continue geïnvesteerd moeten worden. Dit is de afgelopen jaren onder andere gedaan in:

 •  Het opleiden van de coaches. We verwachten van onze coaches een hoog niveau van lesgeven en brede vakkennis om iedereen zo goed mogelijk te begeleiden. Daarom bieden we onze coaches extra opleidingen en scholing aan.
 •  Nieuwe materialen. Het afgelopen jaar is de open gym flink uitgebreid met extra materiaal. We willen blijven investeren in kwaliteitsbarbells, ballen en schijven om iedereen van voldoende goed materiaal te voorzien. Ook investeren we in leuke extra’s zoals een yoke, zachte plyoboxen en sandbags en dergelijke. Door het harde trainen zal de vloer binnenkort vervangen moeten worden, zodat we hard kunnen blijven trainen.
 • De Assault Bikes, dit is een doorn in het oog. Afgelopen maand is de importeur langs geweest om de fietsen te repareren. Binnen een week na de reparatie zijn er 2 weer kapotgegaan. We hebben deze week net nieuwe onderdelen binnen gekregen als test voor 1 fiets, als dit werkt en vol houdt; krijgen we ook voor de andere 2 fietsen de onderdelen en is het euvel hopelijk eindelijk weer verholpen.
 • Het verder verbeteren van de faciliteiten. We hebben iemand aangenomen voor structureel klein onderhoud binnen de box. Dit heeft naast geld ook tijd nodig, om het effect echt te merken.
 • Het nog meer verbeteren van de schoonmaak. We hebben sinds de zomer een ander schoonmaakbedrijf in de hand genomen die komt schoonmaken. Het resultaat tot nu toe, is nog niet wat we wevan verwachten en willen bieden. Dit zal worden aangepakt om ervoor te zorgen dat de basis faciliteit zoals toilet en douche gewoon goed zijn. De uitstraling van de box zal ruig blijven, dat hoort nu eenmaal bij CFN. Alleen willen we wel een schone ruimte aanbieden.
 • Het verbreden van het rooster. We passen het rooster zoveel mogelijk aan, aan de vraag van de leden. Dit houdt in dat er het afgelopen jaar een earlybird les en een les om 15.30 bijgekomen is op het rooster. Waar nodig zal het komende jaar het rooster nog verder worden uitgebreid.
 • Extra begeleiding. Er staan nu in de avond standaard twee trainers op de groep. Zo krijgt iedere atleet de aandacht en begeleiding die hij/zij nodig heeft.

Om de box gezond en fit te houden, en daarmee ook het doel van CrossFit Noord blijven nastreven, zal er een abonnementsprijsverhoging moeten worden doorgevoerd. Dit zal per de eerstvolgende incasso voor de huidige leden gaan gebeuren.

De Nieuwe tarieven vanaf december zullen zijn:

 • 1x per week/4x per maand – €30
 • 2x per week/8x per maand – €48
 • 2x per week student – €41
 • onbeperkt abonnement – €63
 • onbeperkt student – €53

Wij hopen dat jullie hiervoor begrip zullen hebben. Mocht je toch nog vragen hebben, dan staan we je graag te woord.

Met vriendelijke groet,

Team CrossFit Noord