Starten met CrossFit

Om te beginnen met CrossFit hoef je geen topsporter te zijn. CrossFit is namelijk voor iedereen toegankelijk, ongeacht niveau of leeftijd. Een workout wordt altijd individueel aangepast aan jouw niveau. Daarom laten we je graag kennismaken met CrossFit Noord.

Proefles

Een proefles is de beste optie om te kijken of CrossFit iets voor je is. De eerste proefles is altijd gratis en vrijblijvend. Klik op de knop ‘Proefles’ hieronder en maak nu een afspraak.

Introductiecursus

Bij de introductiecursus worden alle veelvoorkomende bewegingen uit CrossFit je stap voor stap uitgelegd. Dit gebeurt in kleine groepen van maximaal 10 personen zodat de trainer de volle aandacht heeft voor iedereen. Elke les staat in het teken van een bepaalde soort beweging, bijvoorbeeld de squat (air squat, back squat, front squat, overhead squat) of de press (strict press, push press, push jerk, split jerk). Daarnaast wordt elke les afgesloten met een korte CrossFit workout.

De lessen starten elke maand opnieuw, en een cursus duurt 4 weken. In die 4 weken volg je elke week één introductieles en één reguliere les, of eerst de introductiecursus 1x per week, en daarna de extra lessen. Het is belangrijk om te beginnen met les 1, en daarna les 2,3 en 4 te volgen aangezien er een opbouw in de cursus zit. Mocht je een les missen, dan kun je deze inhalen op een later moment. De kosten voor de cursus bedragen €50,- . Na deze cursus kun je besluiten of je verder wilt gaan met CrossFit en lid wordt.

Rooster

De volgende introductiecursussen starten op: (data onder voorbehoud van wijzigingen)

  • Woensdag 18 oktober om 20:30 uur (VOL)
  • Dinsdag 24 oktober om 20:30 uur
  • Donderdag 2 november om 20:30 uur
  • Woensdag 8 november om 20:30 uur
  • Dinsdag 14 november om 20:30 uur

Klik hier voor het complete lesrooster.

Inschrijven introductiecursus

Het inschrijven voor de introductiecursus verloopt via WodApp. Via dit portaal kun je abonnementen etc. aanschaffen en je inschrijven voor onze lessen. Klik op de button ”inschrijven introductiecurus” hieronder om je in te schrijven voor de cursus. Vergeet niet om na je aankoop je in te schrijven voor de les via de ”agenda”.

Inschrijven abonnement of rittenkaart

De introductiecursus is niet verplicht om te volgen. Als je al ervaring hebt met de barbell en basisbewegingen, of de tijdstippen niet uitkomen, kun je ook zonder introductiecursus beginnen met CrossFit.  Klik hier voor al onze abonnementen en rittenkaarten.