Starten met CrossFit

Om te beginnen met CrossFit hoef je geen topsporter te zijn. CrossFit is namelijk voor iedereen toegankelijk, ongeacht niveau of leeftijd. Een workout wordt altijd individueel aangepast aan jouw niveau. Daarom laten we je graag kennismaken met CrossFit Noord.

Proefles

Een proefles is de beste optie om te kijken of CrossFit iets voor je is. De eerste proefles is altijd gratis en vrijblijvend.

Introductiecursus

Bij de introductiecursus worden alle veelvoorkomende bewegingen uit CrossFit je stap voor stap uitgelegd. Dit gebeurt in kleine groepen van maximaal 10 personen zodat de trainer de volle aandacht heeft voor iedereen. Elke les staat in het teken van een bepaalde soort beweging en wordt afgesloten met een korte CrossFit workout. Elke les duurt 60 minuten.

Elke twee weken start er een nieuwe cursus. De cursus bestaat uit 4 lessen. Mocht je één van de cursusdata niet kunnen, dan kun je deze les inhalen bij een andere groep.

De kosten voor de cursus bedragen €45 . Na deze cursus kun je besluiten of je verder wilt gaan met CrossFit en lid wordt.

Cursusdata

Let op: Je moet de lessen in de juiste volgorde volgen.  Check daarom het cijfer in SportBit.

start sept 26rd
1 – sept 26rd 19:30
2 – okt 1st 20:30
3 – okt 3rd 20:30
4 – okt 8th 19:30

start okt 2nd
1 – okt 2nd
2 – okt 9th
3 – okt 10th
4 – okt 16th

 

*onder voorbehoud van wijzigingen

Inschrijven introductiecursus

Het inschrijven voor de introductiecursus verloopt via SportBit. Via dit portaal kun je abonnementen etc. aanschaffen en je inschrijven voor onze lessen. Vergeet niet om na je aankoop je in te schrijven voor de les via de ”Agenda”.

Lessen in de avond niet mogelijk?

Is het voor jou niet mogelijk om de introlessen te volgen op de gegeven data? Neem dan contact met ons op voor een 1-op-1 afspraak.