fbpx

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Start nu met de introductiecursus

Bij de introductiecursus worden alle veelvoorkomende bewegingen uit CrossFit je stap voor stap uitgelegd. Dit gebeurt in kleine groepen van maximaal 10 personen zodat de trainer de volle aandacht heeft voor iedereen. Elke les staat in het teken van een bepaalde soort beweging en wordt afgesloten met een korte CrossFit workout. Elke les duurt 60 minuten.

Elke week start er een nieuwe cursus. Aan de hand van het rooster kies je zelf welke dagen je welke les volgt, zolang je maar start met les 1. Het hele rooster vind je hier.

De kosten voor de cursus bedragen €45 . Na deze cursus kun je besluiten of je verder wilt gaan met CrossFit en lid wordt.

Inschrijven introductiecursus

Het inschrijven voor de introductiecursus verloopt via SportBit. Via dit portaal kun je abonnementen etc. aanschaffen en je inschrijven voor onze lessen. Vergeet niet om na je aankoop je in te schrijven voor de les via de ”Agenda”.

Lessen in de avond niet mogelijk?

Is het voor jou niet mogelijk om de introlessen te volgen op de gegeven data? Neem dan contact met ons op voor een 1-op-1 afspraak.